Tempur sijauspatja 80x200x7 cm

835,00 

TEMPUR-sijauspatja tekee sängystä kuin sängystä mukavan ja tukevan nukkua. Valitse tukeva ja ergonominen petauspatja ja nauti hyvistä yöunista joka yö. TEMPUR-sijauspatjat sopivat paksuudesta riippuen joko olemassa olevan vuoteen päälle tai paksujen TEMPUR-patjojen päälle.

TEMPUR tarjoaa sijauspatjoja kolmessa eri mallistossa:

7 cm:n paksuiset TEMPUR-sijauspatjat ovat klassikopatjojamme ja käyttäjiemme suosikkeja jo vuosien ajan. Sijauspatja uudistaa olemassa olevan, hyväkuntoisen vuoteen aidoksi TEMPUR-vuoteeksi.

TEMPUR Cloud 5 ja Original 5 ovat viiden senttimetrin paksuisia petauspatjoja. Cloud ja Original petauspatjat tulee sijoittaa vain paksujen (21 – 30 cm) TEMPUR-patjojen päälle.

Kaikki petauspatjat ovat aidosta TEMPUR-materiaalista valmistettuja ergonomisia ja tukevia petauspatjoja, joka takaavat laadukkaat yöunet. Petauspatja vähentää kehoon kohdistuvaa painetta, kun paino jakautuu tasaisemmin patjan alueelle. Tasainen painon jakaantuminen vähentää myös niska-, selkä- ja nivelongelmia, sekä ehkäisee levotonta liikehdintää yön aikana. Sijauspatja helpottaa vuoteen petaamista ja tuo myös patjaan lisää pintapehmeyttä. Sijauspatja on lähes huoltovapaa, sillä sijauspatjojen päälliset ovat irrotettavissa ja konepestävissä 60°C -asteessa. TEMPUR-sijauspatja tarjoaa syvemmät, levollisemmat ja virkistävämmät unet.

Useita eri kokoja.

Osasto: Avainsana tuotteelle